Onze vacatures

Werkvoorbereider | omgeving Deinze

Voor een dynamische familie-onderneming gespecialiseerd in het produceren van voorgebakken en diepgevroren voeding, dat exporteert naar meer dan 100 landen en ruim 700 medewerkers in dienst heeft, zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider regio Deinze


 

Project Manager | Erpe-Mere

Onze klant is een wereldwijde producent van patisserie en gebak in de vorm van afgewerkte producten. Het bedrijf is gevestigd in 3 landen, binnen Europa en heeft meer dan 3500 mensen in dienst. Ter ondersteuning van hun team zijn ze op zoek naar een

 

Verantwoordelijke Technische Dienst | Deinze

Voor een dynamische familie-onderneming gespecialiseerd in het produceren van voorgebakken en diepgevroren voeding, dat exporteert naar meer dan 100 landen en ruim 700 medewerkers in dienst heeft, zijn wij op zoek naar een

Verantwoordelijke Technische Dienst regio Deinze

 

Reliability engineer | Antwerpen

De firma is een internationale wereldspeler in de Chemische sector. Ze staan gekend voor het leveren van zeer hoge kwaliteitsmaterialen en hebben een sterke focus op innovatie en duurzaamheid. Voor het optimaliseren van de onderhoudsactiviteiten en het verhogen van de betrouwbaarheid van de installaties binnen de site in Antwerpen, zijn wij vandaag op zoek naar een ervaren Reliability Engineer.

 

Storingstechnieker | Aalst

Onze klant is een internationale speler binnen de voedingssector. De firma wordt gekenmerkt door zijn hoge klantgerichtheid, zowel naar snelle en flexibele levering toe, als naar het blijvend ontwikkelen van nieuwe producten op maat van de klant. Daarnaast dragen zijn werknemerstevredenheid hoog in het vaandel.

 

Onderhoudstechnieker | Wielsbeke

Onze klant is een gerenommeerde, invloedrijke en wereldwijde producent van kwaliteitsvolle voegkitten en lijmen, die al meer dan 80 jaar actief is in deze sector.

 

Technical Teamleader | Meetjesland

Onze klant is een multinational binnen de FMCG. Ze leveren kwaliteitsvolle producten, gemaakt door gemotiveerde en gepassioneerde mensen. Door jaarlijkse groei zijn zij steeds op zoek naar nieuwe werkkrachten. Zin om je tanden in een nieuwe uitdaging te zetten? Zin om hun team te versterken met jouw technische vaardigheden?

 

Quality Assurance Engineer | Zwijndrecht

Onze klant maakt deel uit van een sterk groeiend globaal bedrijf. Zij leveren een breed gamma aan fijnchemicaliƫn en polymeren aan micro- en nano-electronica producenten wereldwijd.

 

Teamleader | Aalst

Onze klant is een internationale speler binnen de voedingssector. De firma wordt gekenmerkt door zijn hoge klantgerichtheid, zowel naar snelle en flexibele levering toe, als naar het blijvend ontwikkelen van nieuwe producten op maat van de klant. Daarnaast dragen zijn werknemerstevredenheid hoog in het vaandel.

 

Storingstechnieker | Nazareth

Onze klant is een sterk groeiende producent van kwaliteitsvolle diepgevroren producten.

 

Facility Verantwoordelijke | Gent

De firma is een internationaal servicebedrijf met meer dan 150 medewerkers in Belgiƫ. Zij focussen zich op de volledige en permanente overname van facility departementen van grote bedrijven, zodat deze zich meer kunnen focussen op hun kernactiviteiten.