BLOG

Terug naar overzicht blogartikels

29/01/2021: Projectmatig aan de slag bij Nōhau:


'Het leukste aan projectmatig werken? Al de verschillende industrietakken waar ik door de jaren heen in heb mogen werken. Je leert zo enorm veel bij!'

Jan Note werkt al 11 jaar lang projectmatig bij uiteenlopende technische bedrijven. Het voordeel hiervan is dat je zo enorm veel verschillende aspecten van techniek onder de knie krijgt. Je ontmoet steeds nieuwe boeiende mensen in een veranderende werkomgeving: dat inspireert en je leert ondertussen enorm bij.

Eind maart is er weer zo’n project afgelopen voor Jan. Hij was een tijdje maintenance manager. Wat dat inhoudt? Het bedrijf heeft een bepaalde missie en visie: de taak van een maintenance manager is vooral om deze targets te bewaken. Correct naleven van aspecten inzake milieu en veiligheid en natuurlijk onderhoud, het hoort er allemaal bij.

Binnenkort staat Jan dus weer open voor een nieuwe opportuniteit binnen de sector. Zijn core business? Onderhoud. Daarbinnen komen functies zoals maintenance manager, maintenance consultant, ondersteunings- of verbeteringstrajecten voor onderhoud allemaal in aanmerking.

Is jouw bedrijf gelegen in Oost- of West-Vlaanderen en kan jij als bedrijf de maintenance skills van Jan gebruiken? Stuur dan gerust een mailtje naar romina.currenti@nohau.be.

blog nohau