Vacatures bij NōhauExpediteur Maritiem
Regio Hoboken

Functieomschrijving

Als Expediteur Maritiem Transport behoren volgende taken tot je takenpakket:


Je maakt deel uit van het maritieme export team en staat in voor de planning en administratieve afhandeling van uitgaande zendingen per zeeschip.

Je start en volgt de exportdossiers op voor de verschillende vestigingen.

Je stelt hierbij de vereiste documenten op om verzamelt deze, controleert ze op volledigheid en correctheid en geeft instructies om de goederen vlot te kunnen uitklaren en transporteren.

Je organiseert het transport en eventueel de opslag of overslag van goederen in samenspraak met de betrokken partijen (interne klanten, vervoerders, ...) en je zorgt ervoor dat de uitgaande goederen op een veilige, reglementaire en kostenbewuste manier tot op bestemming geraken.

Je verzamelt informatie met betrekking tot nieuwe transportmogelijkheden en je gaat proactief op zoek naar efficiëntieverbeteringen met als doel het proces steeds te optimaliseren. Je communiceert actief je bevindingen en vooruitgang.

Je werkt mee aan interne projecten met betrekking tot proces efficiëntie (vb analyses, administratieve verbeterprojecten) en rapporteert hierover.

Daarnaast zal je ook verantwoordelijk zijn voor het updaten en opstellen van procedures, rapportering en het bekijken van verbeteringen in het proces in samenspraak met de manager Transport Forwarding.

Profiel

Voor de opportuniteit van Expediteur Maritiem Transport zijn wij op zoek naar gedreven kandidaten met een Junior ervaring en bij voorkeur in het bezit van een diploma op Bachelor niveau bij voorkeur Logistiek Management of Supply Chain management, of gelijkwaardig door ervaring.


Je hebt reeds een eerste werkervaring achter de rug.

Je hebt een zeer geode kennis van Excel.

Je hebt kennis of staat open om je te verdiepen in Incoterms, transport- en douanedocumenten en reglementeringen rond gevaarlijke goederen en afvalstoffen (waar nodig om de job uit te voeren).

Kennis van Stream ILS is een extra voordeel.

Je bent communicatief vlot in het Nederlands en het Engels.

Je bent flexibel ingesteld en stress bestendig.

Je maakt graag deel uit van een tof team.

Je denkt graag mee in verbeteringsprojecten.

Deze opdracht loopt tot september, maar zal mogelijk wel verlengd worden.


Aanbod

Nohau biedt je een mooi en volledig loonpakket aan;

Je werkt projectmatig bij onze klant, maar we verliezen je nooit uit het oog.

Communicatie en opvolging zijn key bij ons.

Consultant:

noel.schabregs@nohau.be | 0468/11 71 84


Nōhau hecht veel belang aan je privacy.Nōhau hecht veel belang aan je privacy. Meer info.

Solliciteer voor deze vacatureCV en BRIEF OPLADEN