Vacatures bij NōhauProject Manager met IT skills
Regio Halle

Functieomschrijving

Als Innovatief Project Manager met IT skills behoren volgende taken tot je takenpakket:


Je gaat aan de slag met een multifunctioneel projectteam, bestaande uit onder andere project engineers, innovation officers, developers, … Je bent eindverantwoordelijk voor het opleveren van jouw projecten binnen de afgesproken tijd en dito budget. Hiervoor gebruik je gekende projectmanagement-methodieken.

Binnen het bedrijf ligt de focus op automatisering, robotisering en digitalisering.

Je beheert vooral projecten binnen de sfeer van R&D en innovatie, met betrekking tot onder meer AI, robotica en automatisering. Je ontwikkelt hoofdzakelijk voor dezelfde klant, maar ook voor de externe markt.

In de organisatie waarin je terechtkomt, zet je mee de krijtlijnen uit.

Je creëert een duidelijke structuur en operationele planning om je team optimaal aan te sturen en het project doelgericht te realiseren. Je werkt aan de ontwikkeling van je team en biedt hen inzicht in het grotere plaatje.

Tijdens de levenscyclus van deze vernieuwende projecten stoot je vroeg of laat op onzekere momenten, waarin je snel moet kunnen schakelen. Mogelijk nemen projecten een andere wending. Toch lever je aan het einde van de rit een zichtbaar resultaat. Projecten hebben meestal een doorlooptijd van 3 tot 6 maanden.

Je stuurt een team aan dat out of the box denkt vanuit een sterke kennis van de technologieën. Een pragmatische aanpak is op zijn plaats. Je werkt onder andere samen met de businesspartners, de IT-afdeling, de dienst Technics, Real Estate & Energy en externe serviceproviders.

Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant en gaat ter plaatse wanneer nodig.

Je kan twee dagen telewerken per week.

Profiel

Voor de opportuniteit van Innovatief Project Manager met IT skills zijn wij op zoek naar gedreven kandidaten met een Junior ervaring en bij voorkeur in het bezit van een diploma op Bachelor of Masterniveau in een technische of IT richting.


Je combineert minstens 5 jaar relevante ervaring in projectmanagement en werkt met projectmethodieken zoals PMBoK en Agile. Een achtergrond in IT, industriële omgevingen of retail is een plus.

Je bent vooral creatief en graag innovatief bezig.

Je denkt en handelt als een ondernemer, bent creatief en nieuwsgierig.

Je weet mensen te mobiliseren, waardoor je projecten tot een goed einde brengt. Je kan je inleven in de wereld van de eindgebruiker en je team. Hierbij blijf je kritisch naar je project en het werk van je team kijken.

Je communiceert op de juiste manier en op de gepaste momenten met je team en met interne en externe stakeholders. Je lost interne of externe problemen assertief, maar diplomatisch op.

Je communiceert vlot in het Nederlands. Een goede kennis van het Engels is een must.

Je maakt graag deel uit van een energiek en vakkundig team. Geen enkele dag zal voor jou hetzelfde zijn en de nodige opleidingen om verder te kunnen groeien zullen hier zeker aanwezig zijn.

Aanbod

Nohau biedt je een mooi en volledig loonpakket aan;

Je werkt projectmatig bij onze klant, maar we verliezen je nooit uit het oog;

Communicatie en opvolging zijn key bij ons.

Consultant:

noel.schabregs@nohau.be | 0468/11 71 84Nōhau hecht veel belang aan je privacy. Meer info.

Solliciteer voor deze vacatureCV en BRIEF OPLADEN