ONS TEAM:


Nō, Joeri Ovaere

Joeri Ovaere

Managing Director

Joeri Ovaere is de trotse oprichter van Nōhau. Hij begon zijn carrière helemaal onderaan en kende een hoge vlucht in een Amerikaanse multinational. Vanuit deze ervaring weet hij hoe belangrijk de ervaring van werknemers is voor onze bedrijven. Op basis hiervan onderzocht hij de huidige werving¬ en selectiemethodes. Hij kwam snel tot de vaststelling dat het anders en beter moest: een innovatief concept werd geboren.

"Als ondernemer en bezieler van Nōhau ben ik enorm fier op mijn team. Als trotse huisvader leerde ik hoe waardevol de kleine dingen des levens zijn. Deze dankbaarheid, no-nonsense mentaliteit en duidelijke visie maken Nōhau wat het de dag van vandaag is."

joeri.ovaere@nohau.be
0494/54.53.20


Nō, Romina Currenti

Romina Currenti

Recruitment Manager

"Ik hecht enorm veel belang aan échte, diepgaande relaties. Mensen doorgronden is dan ook een tweede natuur geworden: het is een voorrecht dat ik er mijn job van kon maken. Verder geniet ik er enorm van om tot rust te komen in de natuur met mijn gezin. "

romina.currenti@nohau.be
0475/35.75.97


Nō, Sylvie Cuyt

Sylvie Cuyt

Key Account Manager

"Net als mijn geliefkoosde honden ben ik een echte doorzetter: eens ik mijn tanden in iets zet, laat ik niet snel los. Ik ben in de zevende hemel op een verre reisbestemming of wanneer ik asielhonden een tweede thuis kan geven. "

sylvie.cuyt@nohau.be
0472/53.17.40


Nō, Aranya Pauwels

Aranya Pauwels

HR Manager

"Ik kwam per toeval terecht in het vak Human Resource, maar zou het voor geen geld in de wereld weer kunnen missen. Zowel voor mijn gezin als op professioneel vlak sta ik steeds met dezelfde loyaliteit voor je klaar."

aranya.pauwels@nohau.be
0492/09.10.89


Nō, Steffie Hemelaer

Steffie Hemelaer

Junior Recruiter

"Work hard, play hard. Als jongste van het team breng ik mijn gedrevenheid en vitaliteit mee naar de werkvloer. Naast paardrijden ga ik dagelijks gepassioneerd op zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat. "

steffie.hemelaer@nohau.be
0474/13.91.46


Nō, Jonas De Maesschalk

Jonas De Maesschalck

Recruiter

"De avonturier in mij gaat geen enkel obstakel uit de weg om de juiste kandidaat te matchen. Ik haal dan ook veel voldoening uit mijn “people minded” aanpak. Buiten de werkuren haal ik graag de sportieveling in mij naar boven. "

jonas.de.maesschalck@nohau.be
0468/42.09.81


Nō, Rick De Cock

Rick De Cock

Account Executive

"Rekrutering en mijn hobby krachtbal hebben één ding gemeen: bij beiden ga ik steeds met dezelfde drive, passie en authenticiteit recht op mijn doel af. "

rik.de.cock@nohau.be
+32 468 42 14 97


Nō, Kim Van Elst

Kim Van Elst

Recruiter

kim.vanelst@nohau.be
0492/40.15.28