werving en selectie

NōHAU, DA'S WERVING EN SELECTIE MET EEN UITZONDERLIJKE AANPAK


Een kwalitatief werving- en selectieproces met dat tikkeltje extra, dat is Nōhau. Naast de traditionele kanalen beschikt Nohau over een eerste grote troef: ons uitgebreid netwerk van Connectoren. Zij kunnen vanuit hun professioneel netwerk waardevolle potentiële kandidaten voorstellen. Een tweede troef is onze groep Experten. Dit zijn professionals met jarenlange beroepservaring die hun 'expertise' inzetten om onze potentiële kandidaten te beoordelen.

We wijken af van het klassieke sollicitatiegesprek tussen recruiter en kandidaat. Wij gaan voor een gesprek tussen expert en kandidaat die dezelfde vaktaal spreken. Hierdoor kunnen de sterktes en zwaktes van de kandidaat realistischer ingeschat worden.

Deze vernieuwende methode stelt ons in staat om sneller en efficiënter de juiste kandidaten te vinden, alsook te behouden.

Wil je ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees hier meer over onze aanpak met kandidaten, bedrijven, connectoren en experten.

Kandidaten

OP ZOEK NAAR EEN KWALITATIEVE JOB?

Nohau heeft voortdurend nieuwe vacatures beschikbaar. Neem dus zeker een kijkje via de website, Facebook-, LinkedIn -en Instagrampagina. Vind je niet meteen wat je zoekt? Sluit je dan aan bij ons netwerk door middel van een spontane sollicitatie. We helpen je graag verder in de zoektocht naar een passende job en gaan discreet te werk met respect voor jouw privacy.

Onze klanten bevinden zich grotendeels in Vlaanderen en Brussel. Ze zijn actief in de voedingssector, technische sector, FMCG, chemie en farma.

WAT IS ONZE BELOFTE?

Bij Nohau kan je rekenen op discretie. We verwachten van onze klanten dat ze vertrouwelijk omgaan met jouw contactgegevens. Een tweede waarde waarvoor wij garant staan is open communicatie. Als kandidaat word je steeds op de hoogte gehouden van je kandidatuurstelling, ook indien je weerhouden bent.

Last but not least zorgt Nohau voor een kwalitatief aanbod. Dit houdt in dat je kan rekenen op een transparante jobomschrijving en een competitieve verloning.

Spontaan solliciteren

Bedrijven

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE, VLOTTE EN BETAALBARE MANIER VAN AANWERVING?

Bent u verantwoordelijk voor het aanwervingsbeleid binnen uw bedrijf? Dan bent u bij Nohau aan het juiste adres. Via onze netwerkaanpak met Connectoren en Experten kunnen wij u begeleiden in uw zoektocht naar de geschikte kandidaat. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen het verschil maken in een onderneming. Onze vernieuwende methode stelt ons in staat om kandidaten voor te stellen die dat verschil kunnen maken. Ze worden stuk voor stuk zorgvuldig gescreend. Op deze manier verloopt de aanwerving voor uw onderneming een stuk efficiënter.

ONZE AANPAK

Bij Nohau staat een triple screening van potentiële kandidaten centraal. Ten eerste door onze Connectoren die vanuit hun netwerk de meest geschikte kandidaat naar voren schuiven, vervolgens op de klassieke manier door onze recruiters en tot slot door onze Experten om de perfecte match met de vacature te verzekeren.

Nohau zet met andere woorden in op efficiëntie en doelgerichtheid. We bezorgen u geen zee aan kandidaten, maar enkel die kandidaten waarvan wij zeker zijn dat ze uitermate geschikt zijn. Bent u op zoek naar nieuwe werknemers binnen uw onderneming? Aarzel dan niet en sluit je aan bij ons netwerk.

Aanmelden als klant

Connectoren

WAT IS EEN CONNECTOR?

Connectoren zijn professionals met een uitgebreid sociaal en professioneel netwerk. Binnen hun netwerk gaan zij op zoek naar geschikte kandidaten voor de openstaande vacatures bij Nohau.

WAAROM EEN CONNECTOR WORDEN?

Het is eenvoudig én je haalt er voldoening uit! Meer nog, iedereen in het professionele veld kan Connector worden bij Nohau. Indien je iemand kent in je omgeving die actief of passief op zoek is naar nieuwe uitdagingen kan je ons in contact brengen met deze persoon. Indien wij deze persoon effectief aan een nieuwe job kunnen helpen word je als Connector vergoed met een gepast bedrag.

Wil jij jouw netwerk delen met ons? Meld je dan hier aan als Connector.

Aanmelden als connector

Experten

WAT IS EEN EXPERT?

Experten zijn professionals met meer dan 10 jaar ervaring binnen een bepaald domein en spelen een cruciale rol in de selectieprocedure van een kandidaat. Zij stellen hun opgebouwde ervaring beschikbaar aan Nohau. Dit doen ze door deel te nemen aan het solliciatiegesprek, of het expertengesprek zoals wij het bij Nohau noemen. Op basis van dit gesprek maken ze een realistische inschatting van het potentieel van een kandidaat. Daarna wordt er van dit gesprek ook een verslag gemaakt, dat aan het dossier van de kandidaat wordt toegevoegd. Ze spelen dus een essentiële rol in het koppelen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature.

WAAROM EEN EXPERT WORDEN?

Je wordt het niet, je bent het al. Iedereen met minimaal 10 jaar ervaring binnen een specifiek vak kan zich aanmelden. Beschik jij over deze ervaring binnen de wereld van engineering, productie, construction, qualtiy, supply chain of logistiek? Meld je dan aan bij ons netwerk en haal voldoening uit het inzetten van je expertise. Uiteraard wordt hiervoor een gepaste vergoeding voorzien.

Aanmelden als expert